Σχετικά με εμάς

Στην mcb προσφέρουμε αξιόπιστες, με υψηλό επαγγελματισμό, γρήγορες, αποτελεσματικές και πρωτοποριακές υπηρεσίες σε ασθενείς, ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα παρέχει προϊόντα υγείας για γιατρούς και ασθενείς. Προμηθεύουμε νοσοκομεία, ιατρεία, διαγνωστικά κέντρα, φυσικοθεραπευτήρια, οίκους ευγηρίας, ξενοδοχεία, spa, γυμναστήρια.

 

Οι άνθρωποι μας, με εμπειρία και δυναμική παρουσία πάνω από 25 χρόνια στον χώρο  της υγείας και πιο συγκεκριμένα στον κλάδο της διατροφής για ειδικούς ιατρικούς σκοπούς,  όπως εντερικής και παρεντερικής διατροφής, συμπληρωμάτων διατροφής, καθώς και εμπορία ιατρικών ειδών με εξειδίκευση στο αναλώσιμο υγειονομικό υλικό και στην φροντίδα αναζωογόνησης, σας προσφέρουν τις γνώσεις και τις λύσεις που θέλετε. Επιπλέον, αποτελώντας  έμπιστο συνεργάτη μεγάλων αξιόπιστων οίκων, διαθέτουμε προϊόντα που καλύπτουν κάθε ανάγκη υγείας,  τα οποία βελτιώνουν σημαντικά την ποιότητα της σύγχρονης ζωής των συνανθρώπων μας.

Έχουμε αναλάβει τη δέσμευση να βελτιώνουμε την έκβαση των ασθενών και να βοηθάμε τους συνεργάτες μας να ανταποκρίνονται στις εξελισσόμενες προκλήσεις στην υγειονομική φροντίδα.